Skip to main content
Nyheder

Storisell åbner nyt kontor i Barcelona

Storisell åbner nyt kontor i Barcelona

Animationsstudie Barcelona

Vi er stolte af at bekendtgøre, at Storisell, per 1. august 2017, åbner et animationsstudie i Barcelona. Der er flere årsager til, at vi har valgt at flytte vores produktionsteam til Barcelona. Først og fremmest findes der bedre muligheder for rekruttering. Men Barcelona gør det også muligt for Storisell at udvide vores partnerskaber med agenturer. Barcelona er hjemby for flere prominente universiteter inden for 2D/3D motion design. Dette er en kompetence, som Storisell er fokuseret på at udbygge i nye projekter. Vi hjælper vores partnere med hurtigt at udvide deres videoservices og outsource deres 2D/3D animation. At flytte til Barcelona er et vigtigt skridt for Storisell.

Workshops udføres som regel via telekonference, men I kan også rejse ned og møde vores produktionshold i Barcelona. Vi vil være jeres vært i to dage for at kickstarte jeres nye projekt effektivt. I løbet af vores 2-dages workshop kommer I til at opleve den kreative proces og formidle værdifuld information. Hver workshop varer normalt 3 timer. Vi kan også assistere med at planlægge overnatning, hvis I har behov for det. Lær mere om vores partnerprogram for agenturer ved at booke et møde med vores team.


Styrk dit bureau med effektfuld animation on-demand

Agenturprogram: Udvid dit bureaus videotjenester og outsource din animationsproduktion til en pålidelig og troværdig forretningspartner. Hos Storisell har vi et agenturprogram, som hjælper vores partnere med at fokusere på animation for at imødekomme lokale krav. Sammen skaber vi et langsigtet animationspartnerskab. Du kan begynde allerede i morgen at tilbyde premium 2D/3D animation til dine kunder i dit eget agentnavn. Storisell er den langsigtede partner du har ventet på at møde.

Kontaktperson:
William Sehlin, CEO
william@storisell.com